Ervaar de techniek van M&A in onze showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe professionele keuken voor uw (horeca)bedrijf? Kom dan langs in onze sfeervolle showroom in Rotterdam. In een ruimte van 3000 m2 zijn al onze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige keukentoepassingen te bezichtigen: van professionele vaatwassers en fornuizen tot combisteamers, friteuses en ovens. Als u een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat er een specialist beschikbaar is die u kan adviseren bij het maken van goed overwogen en passende keuzes.  

De grootkeuken

Efficiënt en innovatief

Door onze gespecialiseerde kennis en expertise vertalen wij uw behoefte naar de professionele grootkeuken die bij uw bedrijf past. Geen keuken is te groot of te klein, wij bedenken de meest ideale uitvoering voor uw situatie en begeleiden dit van het begin tot het einde.

De horecakeuken

Op maat en professioneel

Overal waar professioneel gekookt
wordt, biedt M&A Systems innovatieve keukentechniek. Ook in uw horecakeuken. Wij begeleiden u in het gehele traject en u krijgt van ons een eerlijk en gedegen advies gebaseerd op jarenlange ervaring.

De fastfoodkeuken

Praktisch en flexibel

U wilt in uw fastfoodkeuken uw gerechten snel kunnen bereiden. De capaciteit van uw keuken is daarbij van groot belang. M&A Systems levert al meer dan vijftien jaar hoogwaardige keukentechniek met flexibele oplossingen aan grote fastfoodketens in de Benelux.

Bezoek de showroom
M&A Systems
Bergse Rechter Rottekade 1
3051 AB Rotterdam

Maak van uw showroombezoek een uitje en kom langs in de Hospitality Factory

Hospitality Factory is een permanente beurs op het gebied van luxe styling voor de totale gastvrijheidssector. Interessant als ondernemer, maar ook als particulier kunt u volop inspiratie en exclusieve ideeën opdoen voor uw woninginrichting. Op 3500 m² vindt u gastvrijheid in de ruimste zin van het woord. Design en exclusieve stijlideeën voor de inrichting van uw (bedrijfs)restaurant, hotel, bar, clubhuis, fastfoodketen, koffiecorner, instelling, kantoor of woonhuis.

Bekijk de website

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak

    Welkom in de showroom

    Bel ons op 010 303 88 75 voor een afspraak of breng
    een bezoek aan onze showroom in Rotterdam, Bergse Rechter Rottekade 1. Wij laten u graag de nieuwste ontwikkelingen voor de professionele horecakeuken
    zien en adviseren u graag over de bij uw bedrijf
    passende keukentechniek.