Uw innovatieve en efficiënte grootkeuken

U wilt een grootkeuken met een professionele keukeninrichting die praktisch is en naadloos aansluit op uw behoeften en die van uw medewerkers. M&A Systems is uw ervaren specialist, wij vertalen uw behoeftes als geen ander naar innovatieve en efficiënte grootkeukens.

Alles voor uw professionele keuken, onder één dak

M&A Systems is importeur en leverancier van vele grote merken op het gebied van grootkeukentechniek. Hierdoor bent u voor al uw keukenapparatuur altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij M&A Systems vindt u alles wat u nodig heeft voor uw grootkeuken onder één dak. One-stop shopping, hoe gemakkelijk is dat?

Wat wij u kunnen bieden

De voordelen van M&A Systems

√

Jarenlange expertise en know-how

√

Compleet assortiment kwaliteitsproducten

√

Innovatieve kooklijnen

√

Maatwerk grootkeukens

√

Eigen maatwerk fornuizen

√

Grote showroom in Rotterdam

√

24/7 servicedienst in de Benelux

Grootkeukens voor alle markten

Overal waar professioneel wordt gekookt levert M&A Systems hoogwaardige grootkeukens. Wij leveren complete grootkeukens voor elke branche: o.a. zorginstellingen, fastfood ketens, scholen, horecabedrijven, pretparken/dierentuinen en bedrijfsrestaurants.

Geen keuken is te groot of te klein. Wij bedenken de meest ideale uitvoering voor uw situatie en begeleiden dit van het begin tot het einde. Of het nu gaat om losse horeca apparatuur of een complete keukeninrichting, wij bieden u altijd een maatwerk oplossing.

Deskundig grootkeuken advies

M&A Systems is uw deskundige adviseur in grootkeukentechniek. Door onze gespecialiseerde kennis en expertise vertalen wij uw behoefte naar de professionele keukeninrichting die bij uw bedrijf past. Uiteraard letten wij daarbij op duurzaamheid en energiezuinigheid.

M&A Systems biedt u innovatieve kooklijnen en een totaalconcept. Van advies en ontwerp naar realisatie. U bent nauw betrokken bij iedere stap in het proces. Van begin tot einde en zelfs na oplevering, krijgt u professioneel advies en ondersteuning bij uw project.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons altijd bellen op 010 303 88 75 voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw horecabedrijf.

Vraag direct uw informatie aan of lees meer over onze diensten

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak

  Ontdek uw nieuwe, professionele keuken

  In onze 3000 m² showroom in Rotterdam hebben wij een groot aanbod aan keukentoepassingen die u kunt bezichtigen. Als u een afspraak maakt, kan één van onze specialisten u zo snel mogelijk verder helpen. Loopt u liever binnen zonder een afspraak? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

  Brochure
  Laat u inspireren.
  Download gratis onze digitale brochure.
  Downloaden