Winterhalter Horeca Vaatwassers

Bent u op zoek naar een horeca vaatwasser die snel, zuinig en hygiënisch uw vuile vaat optimaal reinigt? De Winterhalter horeca vaatwasser heeft de perfecte vaatwastechnologie voor uw professionele keuken. Of het nu gaat om catering op meerdere locaties, hotels, restaurants of (zorg)instellingen: Winterhalter biedt de optimale vaatwasmachine voor elke situatie.

Perfecte wasresultaten met Winterhalter vaatwassers

Winterhalter horeca vaatwassers danken hun reputatie aan perfecte wasresultaten. Daarnaast kunt u rekenen op eenvoudige bediening, maximale efficiency en goed ontworpen hygiëneconcepten. U kunt vertrouwen op een vaatwastechnologie die is ontwikkeld om te beantwoorden aan de hoge eisen van uw professionele keuken.

Of u kiest voor een voorlader of een doorschuif vaatwasser hangt af van de capaciteit die u nodig heeft. Het vaatwasmachine assortiment van Winterhalter bestaat uit voorladers, doorschuivers en gereedschappenwasmachines en band- en korventransportvaatwasmachines. Uiteraard adviseren wij u wat de beste Winterhalter horeca vaatwasser voor uw keukeninrichting is.

UC-serie Winterhalter Horeca Vaatwasmachine

Vaatwasmachines uit de UC-serie van Winterhalter zorgen voor perfecte wasresultaten, zelfs bij verschillende typen vaatwerk en vervuilingsgraden. Er zijn drie standaard wasprogramma’s beschikbaar op het eenvoudig bedienbare touchscreen. Deze programma’s kunt u individueel aanpassen aan het vaatwerk dat u wast.

De glazenwasmachines uit de UC-serie wassen dankzij de variabele wasdruk aanpassing VarioPower ieder glas perfect schoon. Delicate wijnglazen wast de machine voorzichtig, terwijl sterkere glazen en bierpullen stevig aangepakt worden, maar nog altijd in de kortst mogelijke tijd. Alle Winterhalter horeca vaatwassers uit de UC-serie zorgen voor uw servies en voor een uitstekend wasresultaat.

Producten van Winterhalter

UC-serie Winterhalter Vaatwasser

/

Innovatie en betrouwbaarheid in de spoelkeuken

/

Van kleine glazenvaatwasmachines tot meertanks bandvaatwasmachines

/

Maximaal rendement

/

Doordacht hygiëneconcept

/

Hoge wascapaciteit

/

Eenvoudige en ergonomische bediening