Garland Grill

Bent u op zoek naar een professionele grill voor in uw horecakeuken? Met een Garland grill of broiler levert u de beste en lekkerste grillprestaties. Een grill of broiler van Garland levert absolute topkwaliteit. En dat is toch wat u uw gasten wilt voorschotelen!

Perfect grillen met de Garland Grill

De grill is niet meer weg te denken in de horeca. Grillen is tegenwoordig een populaire manier van koken. Het bereiden van voedsel op een grill of broiler is minder vet dan in een pan. Bovendien zien gerechten van de grill er zeer aantrekkelijk uit. De meeste (chef)koks gebruiken de grill voor het bereiden van vlees, maar ook voor vis en groenten is de grill zeer geschikt. M&A Systems levert uitsluitend horeca grills van sublieme kwaliteit.

Garland Grill of Broiler voor grootkeuken

Voor uw professionele grootkeuken adviseren wij de Garland grill of broiler. De precieze temperatuurcontrole en de grote hoeveelheid directe stralingswarmte zorgen ervoor dat u kwaliteit levert. U heeft veel keuze, want Garland heeft een complete lijn hoge kwaliteit grills. Van klein tot groot, afhankelijk van uw capaciteit, en van elektrisch tot gas. Uiteraard krijgt u van ons uitleg en advies om te bepalen wat de beste Garland grill voor uw keukeninrichting is.

Producten van Garland

Garland Broiler

/

Gelijkmatige warmeverdeling over gehele oppervlak

/

Grote variatie in temperaturen mogelijk

/

Verbeterde en consistente kwaliteit

/

Makkelijk te onderhouden en schoon te maken

/

Grill van duurzaam gietijzer, RVS buitenkant en constructie

/

Simpele quick switch start up

Garland Clamshell Grills

/

Clamshell grillplaten verwarmen zowel onder- als bovenzijde tegelijkertijd

/

Precieze temperatuurcontrole voor consistente kwaliteit

/

Programmeerbare menu's

/

Simpel design: weinig componenten, makkelijk in gebruik

/

Efficiënt en snel door dubbele verwarming

/

Apart controlepanel voor iedere aparte sectie