M&A Systems is uw partner
in keukentechniek

Eten is een beleving en brengt mensen samen. Wij vinden dat het bereiden van eten ook een beleving moet zijn. M&A Systems is ruim 20 jaar uw professioneel en gepassioneerd adviseur en leverancier van grootkeukens met hoogwaardige keukentechniek. Wij bieden u flexibele én functionele oplossingen voor uw professionele keuken. Wat voor keukenontwerp of keukenapparatuur u ook wenst voor uw café, restaurant, instelling, fastfood- of bedrijfsrestaurant, wij leveren het u. Voor kleine of grote keukens bieden wij een totaalconcept. We bedenken samen met u de meest ideale uitvoering voor uw situatie en begeleiden dit van begin tot einde. Van advies en ontwerp tot plaatsing, onderhoud en service. Samen met u maken we uw keuken en beleving.

Zorgeloos gebruik maken van uw keuken

M&A Systems biedt u na oplevering een compleet preventief onderhoudscontract. Onze gespecialiseerde technici lichten één of tweemaal per jaar uw grootkeuken uitgebreid door op prestatie en functionaliteit. Een gerust gevoel en garantie voor veilig en optimaal werken, dat vinden wij belangrijk.

Wat wij u kunnen bieden

De voordelen van M&A Systems

√

Jarenlange expertise en know-how

√

Compleet assortiment kwaliteitsproducten

√

Innovatieve kooklijnen

√

Maatwerk grootkeukens

√

Expert in fastfoodkeukentechniek

√

Eigen maatwerk fornuizen

√

Grote showroom in Rotterdam

Uw deskundige keukenadviseur

Wij zijn uw deskundige adviseur, innovatieve ontwerper en ervaren leverancier van professionele horeca- fastfood- en grootkeukens. Door onze gespecialiseerde kennis en expertise vertalen wij uw behoefte naar de professionele keukeninrichting die bij uw bedrijf past. Voor elke keukentechnische vraag heeft M&A Systems een adequate oplossing.

De realisatie en installatie van uw professionele keuken is bij onze vakmensen in uitstekende handen. Routing en keukenapparatuur stemmen wij zo perfect op elkaar af in een doordacht keukenplan.  Of het nu gaat om een turn key project, losse horeca-apparatuur of een complete keukeninrichting: wij bieden u altijd een maatwerkoplossing.

Leverancier van grote merken

M&A Systems is importeur en leverancier van alle grote merken op het gebied van keukentechniek. Hierdoor bent u voor al uw keukenapparatuur altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteit-verhouding. Bij M&A vindt u o.a. de merken: Convotherm, Dean, Frymaster, Garland, Lincoln, Rotisol, Winterhalter, MBM en natuurlijk onze eigen M&A Systems professionele keukeninrichting.

M&A Systems levert al jarenlang grootkeukens, horecakeukens en fastfoodkeukens aan gerenommeerde restaurants en ketens. Van professionele vaatwassers, tot fornuizen, ovens, friteuses, combisteamers en koelcellen tot complete keukens, je vindt onze keukeninrichtingen door de gehele Benelux. We zijn trots op ons mooie portfolio met tevreden klanten!

Deze bedrijven gingen u onder andere al voor

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons altijd bellen op 010 303 88 75 voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw horecabedrijf.

Vraag direct uw informatie aan of lees meer over onze diensten

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak

    Ontdek uw nieuwe, professionele keuken

    In onze 3000 m² showroom in Rotterdam hebben wij een groot aanbod aan keukentoepassingen die u kunt bezichtigen. Als u een afspraak maakt, kan één van onze specialisten u zo snel mogelijk verder helpen. Loopt u liever binnen zonder een afspraak? Ook dat is natuurlijk mogelijk.