Rotisol Grills

Als u uw professionele keuken wilt aanvullen met een echt ‘draai’ grill, een rotisserie, dan bevelen wij u een Rotisol grill van harte aan. Met de grills van Rotisol maakt u gegarandeerd de lekkerste vleesgerechten klaar!

Rotisol Grill voor perfect gebraden vlees

De Rotisol rotisseries zijn grote staande grills, waarin u uw vleesgerechten eenvoudig aan het spit klaar maakt. U kent natuurlijk ‘kip aan het spit’, maar met deze grill kunt u talloze vleessoorten heerlijk mals in bereiden. De Rotisseries kennen een snelle bereidingstijd: het kost u minder dan een uur om een kip van 1 kg gaar te roosteren. De draaisnelheid van de Rotisol grill zorgt ervoor dat het vlees gaar roostert terwijl de natuurlijke sappen behouden blijven en het vet wordt afgevoerd.

Dé draaigrill voor uw horecakeuken

De Rotisol grill is een perfecte aanvulling voor uw restaurant, supermarkt, hotel, fastfood restaurant of grillroom. De roestvrijstalen branders zorgen voor een snelle constante productie van perfecte kwaliteit. Met de grills van Rotisol schotelt u uw klanten een heerlijke, gezonde, geroosterde vleesmaaltijd voor. De Rotisol grill is een waardevolle toevoeging aan uw keuken! Wij helpen u graag met het bepalen welke Rotisol grill voor uw professionele keuken de meest geschikte is.

Prodcuten van Rotisol

Rotisol Grill Olympia (Zwart)

/

Aantrekkelijk spektakelstuk voor in de keuken

/

Rotatie van 2 ½ keer per minuut

/

Geleverd met beschermende overkapping en glazen deuren

/

Geschikt voor gevogelte, vlees, vis en groente

/

Uitgerust met druppelplaat en afvoertap

/

Technisch gedeelte beschermd tegen warmte en vet

Rotisol Grill divers

/

Luxueuze uitstraling: modern en verfijnd design

/

Snel en efficiënt roosteren

/

Keuze tussen gas of elektrisch

/

Uitgerust met warmtereflecterend K Glas

/

Ingebouwde verlichting binnekant

/

In diepte verstelbare roterende spitten