Uw praktische en flexibele fastfoodkeuken

U wilt een fastfoodkeuken die voorzien is van een praktische én flexibele keukeninrichting met de capaciteit om uw klanten snel en goed te kunnen bedienen. M&A Systems weet hoe u dit vormgeeft en zorgt voor de functionele en betrouwbare keukentechniek die past bij uw bedrijf.

Alles voor uw professionele keuken, onder één dak

M&A Systems is importeur en leverancier van vele grote merken op het gebied van fastfoodkeukens. Hierdoor bent u voor al uw keukenapparatuur altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij M&A Systems vindt u alles wat u nodig heeft voor uw fastfoodkeuken onder één dak. One-stop shopping, hoe gemakkelijk is dat?

Wat wij u kunnen bieden

De voordelen van M&A Systems

√

Jarenlange expertise en know-how

√

Compleet assortiment kwaliteitsproducten

√

Innovatieve kooklijnen

√

Expert in fastfoodkeukentechniek

√

Eigen maatwerk fornuizen

√

Grote showroom in Rotterdam

√

24/7 servicedienst in de Benelux

Efficiëntie in de fastfoodkeuken

De dynamische wereld van de fastfood is al jaren volop in ontwikkeling. Het traditionele fastfood aanbod is uitgebreider dan ooit. Verse broodjes en gezonde snacks zijn niet meer weg te denken uit uw assortiment. Uw klanten kiezen niet alleen voor gemak, maar zeker ook voor kwaliteit.

Een slimme en efficiënte bedrijfskeukeninrichting van groot belang. Dit geldt zeker voor fastfoodrestaurants. M&A Systems weet wat er speelt in de markt en waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Samen met u komen wij tot de beste en meest praktische inrichting voor uw fastfoodkeuken.

De fastfoodkeuken-expert

U wilt in uw fastfoodkeuken uw gerechten snel kunnen bereiden.  Dit betekent dat u veel capaciteit nodig heeft. Uw keuken moet zijn ingericht om ook op piekmomenten uw klanten snel te kunnen bedienen: krachtige friteuses, snelle grills en voldoende koelruimte.

M&A Systems levert al meer dan vijftien jaar hoogwaardige keukentechniek met flexibele oplossingen aan grote fastfood ketens. Dit doen wij in Nederland en daarbuiten. Vele bekende ketens en bedrijven gingen u voor en hebben gekozen voor een fastfoodkeuken van M&A Systems.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons altijd bellen op 010 303 88 75 voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw horecabedrijf.

Vraag direct uw informatie aan Lees meer over onze diensten

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak

  Ontdek uw nieuwe, professionele keuken

  In onze 3000 m² showroom in Rotterdam hebben wij een groot aanbod aan keukentoepassingen die u kunt bezichtigen. Als u een afspraak maakt, kan één van onze specialisten u zo snel mogelijk verder helpen. Loopt u liever binnen zonder een afspraak? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

  Brochure
  Laat u inspireren.
  Download gratis onze digitale brochure.
  Downloaden