Uw professionele horeca keukeninrichting

U wilt een horecakeuken waar de capaciteit van uw keukeninrichting perfect is afgestemd op de kwaliteit die u levert. Of uw keuken nu groot of klein is: samen geven wij vorm aan het kloppend hart van uw horecaonderneming. M&A Systems levert u professionele keukentechniek op maat.

Alles voor uw professionele keuken, onder één dak

M&A Systems is importeur en leverancier van vele grote merken op het gebied van horecakeukens. Hierdoor bent u voor al uw horeca keukenapparatuur altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij M&A Systems vindt u alles wat u nodig heeft voor uw horecakeuken onder één dak. One-stop shopping, hoe gemakkelijk is dat?

Wat wij u kunnen bieden

De voordelen van M&A Systems

√

Jarenlange expertise en know-how

√

Compleet assortiment kwaliteitsproducten

√

Innovatieve kooklijnen

√

Maatwerk horecakeukens

√

Eigen maatwerk fornuizen

√

Grote showroom in Rotterdam

√

24/7 servicedienst in de Benelux

De weg naar een perfecte keuken

Een efficiënte keuken ondersteunt uw personeel en is voor uw horecagelegenheid een belangrijkste succesfactor. Of deze keuken nu groot of klein is: door onze ruime ervaring is M&A Systems in staat uw behoeften te vertalen naar een perfect passende horecakeuken.

M&A Systems betrekt en begeleidt u bij iedere stap in het proces. Van het ontwerp tot het eerste gerecht dat u in uw nieuwe top horecakeuken bereidt! Tegelijkertijd ontzorgen we u waar mogelijk: we installeren alles op locatie en voor onderhoud en service kunt u bij ons terecht.

Het beste van het beste

Wij weten wat van belang is in uw branche en kennen de speerpunten in de hotel- en fine dining-sector. De nieuwste ontwikkelingen en producten in de horecakeuken nemen wij mee in het keukenontwerp. Zo krijgt u gegarandeerd het beste van het beste.

Met ons vakmanschap, onze toewijding en innovatieve ideeën bent u verzekerd van een duurzame en efficiënte top horecakeuken. Uw medewerkers kunnen hun vak met nóg meer passie uitoefenen en wij dragen graag ons steentje bij aan de kwaliteitsbeleving van uw culinaire prestaties.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons altijd bellen op 010 303 88 75 voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw horecabedrijf.

Vraag direct uw informatie aan of lees meer over onze diensten

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Ontdek uw nieuwe, professionele keuken

In onze 3000 m² showroom in Rotterdam hebben wij een groot aanbod aan keukentoepassingen die u kunt bezichtigen. Als u een afspraak maakt, kan één van onze specialisten u zo snel mogelijk verder helpen. Loopt u liever binnen zonder een afspraak? Ook dat is natuurlijk mogelijk.