De keukeninrichting voor uw professionele horeca keuken

U wilt een horeca keuken aanschaffen waar de capaciteit van uw keukeninrichting perfect is afgestemd op de kwaliteit die u levert. Of uw keuken nu groot of klein is: samen geven wij vorm aan het kloppend hart van uw horecaonderneming. M&A Systems levert u professionele keukentechniek op maat voor uw nieuwe horeca keuken.

Alles voor uw nieuwe Horeca keuken, onder één dak

M&A Systems is importeur en leverancier van vele grote merken op het gebied van horeca keukens. Hierdoor bent u voor al uw horeca keukenapparatuur altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij M&A Systems vindt u alles wat u nodig heeft voor uw horeca keuken onder één dak. One-stop shopping, hoe gemakkelijk is dat?

Wat wij u kunnen bieden

De voordelen van M&A Systems

√

Jarenlange expertise en know-how

√

Compleet assortiment kwaliteitsproducten

√

Innovatieve kooklijnen

√

Maatwerk horeca keukens

√

Eigen maatwerk fornuizen

√

Grote showroom in Rotterdam

√

24/7 servicedienst in de Benelux

De weg naar de perfecte horeca keuken

Een efficiënt ingerichte horeca keuken ondersteunt uw personeel en is voor uw horecagelegenheid een belangrijke succesfactor. Of deze keuken nu groot of klein is: door onze ruime ervaring is M&A Systems in staat uw behoeften te vertalen naar een perfect passende horeca keuken.

M&A Systems betrekt en begeleidt u bij iedere stap in het proces. Van het ontwerp tot het eerste gerecht dat u in uw nieuwe top horeca keuken bereidt! Tegelijkertijd ontzorgen we u waar mogelijk: we installeren alles op locatie en voor onderhoud en service kunt u bij ons terecht.

Het beste van het beste

Wij weten wat van belang is in uw branche en kennen de speerpunten in de hotel- en fine dining-sector. De nieuwste ontwikkelingen en producten in de horeca keuken nemen wij mee in het keukenontwerp. Zo krijgt u gegarandeerd het beste van het beste.

Met ons vakmanschap, onze toewijding en innovatieve ideeën bent u verzekerd van een duurzame en efficiënte horeca keuken. Uw medewerkers kunnen hun vak met nóg meer passie uitoefenen en wij dragen graag ons steentje bij aan de kwaliteitsbeleving van uw culinaire prestaties.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze horeca keukens? Neem dan contact met ons op. U kunt ons altijd bellen op 010 303 88 75 voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw horecabedrijf.

Vraag direct uw informatie aan of lees meer over onze diensten

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak

  Ontdek uw nieuwe, professionele keuken

  In onze 3000 m² showroom in Rotterdam hebben wij een groot aanbod aan keukentoepassingen die u kunt bezichtigen. Als u een afspraak maakt, kan één van onze specialisten u zo snel mogelijk verder helpen. Loopt u liever binnen zonder een afspraak? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

  Brochure
  Laat u inspireren.
  Download gratis onze digitale brochure.
  Downloaden