Merrychef hoge snelheidsovens

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige oven voor uw professionele keuken? Merrychef is uw partner op oven gebied. De Merrychef Eikon Serie biedt hoogwaardige, razendsnelle en veelzijdige ovens voor kleinere keukens van kiosks, café’s en bistro’s tot grotere keukens van bakkerijen, supermarkten, hotels en restaurants.

 

 

De veelzijdige Merrychef ovens

De jarenlange ervaring van Merrychef zorgt voor state-of-the-art technologie in de keuken. Merrychef is fabrikant van superieure kwaliteitsproducten op het gebied van professionele ovens.  Innovatieve oplossingen die zo vers zijn als uw ingrediënten.

Ongeëvenaard snel, zonder in te boeten aan kwaliteit. Dat kenmerkt de Merrychef ovens. De veelzijdige ovens zorgen voor een bereidingstijd die tot 20 keer sneller is dan conventionele kooktijden, met een perfecte bereiding als resultaat.

 

 

Unieke eigenschappen ovens van Merrychef

De ovens uit de Merrychef Eikon Serie zijn snel, energiezuinig en uitzonderlijk stil. U kunt uw gasten een perfecte snelle bereiding bieden en u ervaart zelf het gemak van deze stille maar krachtige oven tegen lage kosten door het efficiënte energiegebruik.

De Merrychef ovens zijn gemakkelijk in gebruik en innovatief: download recepten via de USB-poort. De intuïtieve EasyTouch touchscreen zorgt voor ultiem gebruiksgemak. Wij kijken graag samen met u wat het beste past in uw professionele keuken.

Producten van Merrychef

Merrychef Eikon Serie

/

Gemakkelijk in gebruikt

/

20x sneller dan conventionele kooktijden

/

Combinatie van verschillende verwarmingstechnieken

/

Veilige cool-to-touch: buitenkant blijft koel

/

Energiezuinige stand-by modus

/

Ingebouwde analyse van prestaties